
2 msk Mango Chutney Bengal Spice
2 msk Soya
2 msk Sweet Chili-sås med kokos i
1/2 citron
1 ask Creme fraiche
Basmatiris
Hönsbuljong

1. Tina kycklingen och dela filéerna på längden så att det blir 4 bitar på varje filé.
2. Mät upp ris för två personer, skölj riset noga och koka sedan sakta i hönsbuljong.
3. I en mortel, stöt svartpeppar, citronpeppar, salt, spiskummin och lite cayennepeppar. Blanda kryddblandningen med lite mjöl. Panera kycklingen i kryddmjölet.
4. Stek kycklingen sakta i smör. Snåla inte på smöret.
5. Under tiden kyllingen steks - blanda soya, sweet chilisås, mango chutney i en skål. Blanda ner creme friachen. Smaka av med citronsaft, det skall vara sött och starkt så det kan behvöas mer chutney, någon annan krydda, kanske lite kokosmjölk eller så.
6. Häll ner blandningen i en traktörpanna, lägg dit kycklingen. Låt puttra till kycklingen är klar.
Servera med riset och en sallad.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar