tisdag, augusti 05, 2014

Andra veckan i GBG

Liseberg - i hettan. Det blev kaninresan, busshållplatsen och farfarsbilarna, mycket köande och 2 glassar. Sen däckade hon i vagnen. Hon fick haka på sin mormor hem för vi skulle träffa kompisarna - med Perro denna gång. 

Öl och burgare  på John Scotts.
På tisdagen hämtade jag Loppan hos mormor och käkade lunch där. Sen åkte vi till farmor för sen lunch och träffa Bente och Jo Carlos. Vi fick choklad som var urgod. 
Onsdagen spenderade vi i Lindome där Loppan skördade potatis med morfar. Och kelade med katterna. 
Sen tog vi oss till Liseberg för att gå på Patti Smith, det var knökfullt och rätt kass ljud. Så vi tog en svängom på Liseberg och var alldeles nöjdamed att vara på galej. Vi tog oss till spelhuset och spelade AirHockey, nåt skjutspel som var askul,och sen när Bente och JC gjort oss sällskap spelade vi två racingspel - ett i bil och det andra på HD. 
Torsdagen - vad gjorde vi då? Åkte spårvagn och köpte glass på FrölundaTorg kommer jag ihåg men annars kommer jag inte ihåg. Jo, vi var hos Edith och fick supersmarrig lunch. 
Vi var på mysig grillmiddag och fick träffa Ture och Chester.
På lördagen var det dags för kalas för Loppan. Vi bullade upp en smackig buffėmed bulle, kakor, godis och massor av glass. Loppan vattnade farfar.
Och på kvällen gick vi ut  med Jacob och Sebbe. 
På söndagen tvättde  i bilen utan att skruva av antennen... och packade och åkte hem till Ludvika. Vi hade tänkt att åka på kvällen men eftersom det skulle regna och åska åkte vi tidigare. Allt gick bra.
Och sen var det denna nätta lilla hög att ta vara på.

Vi har haft en härlig semester med massor av roliga aktiviteter och häng med släkt och vänner.




Inga kommentarer: