söndag, februari 10, 2008

En viktigare utmaning

I dagens GP kan man läsa om en granskning av Expo om att svenska nassar (bla NSF) har varit brottsflitiga det senaste året med i genomsnitt tre brott om dagen. Mest aktiva var nassarna i Skåne (föga förvånande kanske), Stockholms län och Västra Götaland där närmare hälften av alla deras brott sker.

Det handlar om propagandaspridning, vandalisering, möten/spelningar och offentliga manifestationer. Jo, man har ju sett dem utanför Det Stora Möbelvaruhhuset spridandes sin dynga i form av en tidning.

I dagens GP kan man också läsa om att Sverigedemokraterna satsar på storstadsregionerna. "Ska vi kunna lyfta våra siffror måste vi lyckas i storstadsområdena" sägs det från partiledarhållet.

Tanken är att detta skall göras genom en satsning på arbetsmarknadsfrågor och äldreomsorg. "Han döljer dock inte det faktum att sd ännu saknar politik inom en rad samhällsområden." De har alltså ingen politik för dess områden. Hur göra då?? Hmm... Det luktar populism tror jag...

Man kan på Expos hemsida också läsa om att Sverigedemorkater stödjer nazizter, också det föga förvånade eftersom de här människorna verkar stamma ur samma isolerade, grunda genpool.

Det är oroväckande att ett parti med en inhuman ideologi aktivt satsar på att bli större i de regionerna där det bor mest folk i landet. Att partiet dessutom stöttar ett annat parti, med än mer odemokratiska och inhumana ideologier, som begår fler brott i just dessa regioner än i många andra regioner i landet är en tankeställare.

Det är viktigare än någonsin att rösta. För man röstar inte bara in folk, man håller också oönskade element borta.

Men man borde kanske göra lite mer.

Till sist, lite Cornelis:

I Blåland bor de blåa
I Gråland bor de gråa
I Tyskland bor den bruna byxans bleka herremän
Ser jag den bruna färgen, ryser jag in i märgen
Och hör du taktfast stöveltramp så är det dom, min vän
För dom marscherar än.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det borde vara skottpengar på dom, det har jag alltid sagt!
AJ

Anonym sa...

Ja! 10 000 kr stycket.

Anonym sa...

HA, att den inavlade kvarlevan från tidig 90-tals rasism vi kallar Sverigedemokraterna försöker vinna röster i storstäderna är ju ingen direkt nyhet. Men så länge de försöker fylla alla hål i sin "politik" med fabricerade fakta kan det bli svårt. Att de har fått majorieten av sina röster från outbildade landsortsbor talar ju sitt tydliga språk.

OJ