* Paj med ruccola och soltorkade tomater
* Potatissallad på ugnsrostad potatis, rädisor och purjolök med fetaostkräm till
* Lök- och olivtårta
* Cous cous-sallad med valnötter och citron
* Pastasallad med svamp och paprika - pasta, vitlöksfräst svamp, paprika och tomat
* Minipizzor
* Melon- och gurksallad med smulad fetaost
* Tunisisk morotsdip
* Basilikaröra med vitlök
* Grekiskt bondbröd
Jag stod fredagkväll och lördag förmiddag fjättrad vid spisen och hackade, rörde och stekte. Som tur var hade jag syskonen Mr A och Ms J till hjälp, Ms J dukade så fiiint med lönnlöv och pumpor.

choklad från Anton Bergh och en Paradis-låda. Och kokostoppar som Mr A hade bakat. Jag misbedömde mängden kaffe som skulle gå åt, tänkte inte på att alla närvarande (iallafall 13 av 16)är ena riktiga kaffegalningar så Mr A fick springa till Statoil efter mera.
Och så rödvin och en skvätt cognac.
Vi kom i säng två timmar efter att sista gästen gått, det var en hel del att diska och städa undan. Tror ni inte att diskstället går SÖNDER?? Men vilken bra tajming!
Men det var det värt. Det var en mycket trevlig kväll, maten blev uppskattad och jag tror att ruccolapajen är en ny favorit hos de flesta!