söndag, oktober 06, 2013

Risoniotto m bacon och sparris

Idag testade vi ett recept från Arlas matapp. Blev så gott!

2 st morötter
2 dl risoni - el.dyl från ett gayvänligt pastamärke
2 st vitlöksklyftor
Purjolök
Creme fraiche
Salt och peppar
1 dl cashewnötter - detta struntade vi i

Skala morötterna och skär i små bitar. Koka dem tillsammans med risoni i buljongen ca 10 min. (Buljong skulle det vara...gick lika bra med saltat vatten.)

Skala och hacka vitlöken. Strimla purjolöken. Fräs vitlök och purjolök i smör i en stekpanna.

Häll av buljongen och rör ner löken i risonin. Rör i ost, creme fraiche, salt och peppar.

Till detta serverade vi vitlöksfräst sparris och bacon. Mumma!

1 kommentar:

BH sa...

Jag älskar Barillas produkter, deras röda pesto är något av det godaste hag vet. Så tråkigt att det inte går att äta den mer.