Detta är till och med gott att värma dagen efter också.
Potatis
(Körsbärs)Tomater
Fetaost
En burk tonfisk i vatten
Dressing: olivolja, vinäger, senap, salt o peppar, örtkryddor
1) Skala och skär potatis, häll i en ugnsform med salt (fega inte med saltet, inte gott med för lite salt på potatisar) och olivolja, rosta i ugnen, ca 20 min.
2) Vispa ihop en dressing på olivolja, senap (gärna grov och söt), vinäger och örtkryddor - timjan och oregano är gott, basilika är säkert jättegott också.
3) Halvera körsbärstomater och oliver och lägg i en skål. Lite kapris och fetaost är gott också. Lägg försiktigt i tonfisken.
4) När potatisen är klar och har svalnat lite blandar man ner den försiktigt i dressingen-röran.
Detta tar 30 minuter att tillaga. Och är jättegott!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar