söndag, mars 08, 2015

Ugnspannkaka

Båda är sjuka och trötta så ingen ville laga någon momentomfattande mat.

Ugnspannkaka, föreslår mamma som hälsat på i helgen.

Det blev gott. Det var första gången jag lagade detta så ett par saker att justera:
- smörj pannan...
- ta två paket bacon

Loppan åt bara sylten.

Over and out.

2 kommentarer:

  1. Anonym13:57

    Så bra att det blev bra.
    Är man "lat" och inte räds lite animaliskt fett, så stek baconet i långpannan först.
    Ta ut den och häll i pannkakssmeten.
    Sätt in igen och grädda färdigt.
    För "månlandskap" behövs lite bakpulver i pannkakssmeten

    Mamma

    SvaraRadera
  2. Anonym17:29

    Vi gjorde baconet direkt i pannan och hällde sen i smeten i pannan. Men den fastnade i botten och på kanterna. Så jag tänker: 2 paket bacon och se till att pensla ut fettet ordentligt.

    Ska också ha i lite bakpulver.

    SvaraRadera