Alltså det här med choklad är faktiskt inte så intressant. Chokladmässor och chokladprovning där man prompt skall äta en massa choklad som de har misshandlat med diverse konstiga tillsatser com inte blir gott. Varför skall man hålla på med sånt?
Det konstigaste är det finaste. Mörk choklad med svartvinbär och senapstryffel. Praliner gjorda på 85 procentig choklad från övre bolivia fyllda med citronskal, björnbärscaramel och timjan.
Är det bara jag som är less på chokladporren och tycker att Fazers blå eller Marabous mjölkchoklad är de godaste?
Jag har bara tre ord: "Godiva" och "Systrarna Kanold".
SvaraRaderaAJ
Ja, systrarna Kanold, där snackar vi! Inte dumt alls. Särskilt när man är ute och shoppar och behöver en liten pick me up.
SvaraRaderaMen även där väljer jag alltid ljus choklad med typ kolafyllning. Det är bara att konstatera, jag är kvar på barnstadiet när det gäller choklad.